Konya Şehir Hastanesi'nde silahlı saldırıya uğrayan Doktor Ekrem Karakaya hayatını kaybetti

Konya Şehir Hastanesi'nde görev yapan Doktor Ekrem Karakaya, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Karakaya'yı vuran şahıs aynı silahla intihar etti.
Ankara Masası
|
06 Temmuz 2022, Çarşamba - 15:53
Konya Şehir Hastanesi'nde silahlı saldırıya uğrayan Doktor Ekrem Karakaya hayatını kaybetti

Alınan bilgiye göre, Konya Şehir Hastanesi'nde görevli Doktor Ekrem Karakaya, hastası  M.A. ile bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşadı.

Tartışmanın büyümesi üzerine M.A. yanında bulunan silahla Doktor Karakaya'ya ateş etti. Şahıs daha sonra aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

Durumu ağır olan Karakaya ile M.A. ameliyata alındı.

Doktor Karakaya, meslektaşlarının tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. 

Daha sonra saldırganında hayatını kaybettiği bilgisi paylaşıldı.

Saldırganın Yunak İlçe Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaşananlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Bakan Koca " Konya Yunak İlçe Devlet Hastanesinden bir güvenlik görevlisi, Konya Şehir Hastanemizde bir hekim arkadaşımıza silahıyla ateş ederek onu hayattan kopardı. Olayda kendisi de öldü. Adli makamlar dehşet saçan canilik konusunda araştırmalarını sürdürüyor. Milletimizin başı sağ olsun." paylaşımında bulundu.

Validen ilk açıklama

Konya Valisi Vahdettin Özkan ile İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, hastaneye giderek, yetkililerden bilgi aldı.

Vali Özkan, konuyu takip ettiklerini belirterek, "Saldırıya uğrayan doktor ve saldırgan yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı." dedi.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1637906/konya-sehir-hastanesinde-silahli-saldiriya-ugrayan-doktor-ekrem-karakaya-hayatini-kaybetti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.