Hakan Han Özcan: Güneşin Kadınları'na para aktarıldı

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Büyükşehir Belediyesinin 36 milyonu para aktardığı derneklerin arasında HDP tarafından oluşturulan Güneşin Kadınları Vakfı'nın da olduğunu iddia etti.
Ankara Masası
|
06 Temmuz 2022, Çarşamba - 22:54
Hakan Han Özcan: Güneşin Kadınları'na para aktarıldı

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in ve Gazeteci Zafer Şahin'in sorularını yanıtlayan AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Masası Gündem Özel programında dikkat çeken bir iddiayı dile getirdi.

Özcan, Ankara Büyükşehir Belediyesi bütçesinden vakıflara 36 milyon aktarıldığını belirtirken, bu derneklerin hangileri olduğunu noktasında ise tatmin edici bir açıklamanın gelmediğini söyledi.

Bu dernek arasında HDP destekli Güneşin Kadınları'nın da olduğunu öne süren Özcan " Ben buradan Sayın Yavaş'a sesleniyorum; bırak artık diyet ödemeyi" dedi.

" Farklı şeyler dönüyor"

Hakan Han Özcan ile Zafer Şahin arasında geçen o diyalog;

Hakan Han Özcan :Geçen Kazan Belediye Başkanımız 36 milyon bir ödenek yapılmış diye sordu. Dediki bunlar nereye harcanmış bunlar hangi derneklere verilmiş. İşin içinde çok farklı dernekler var zaten

Zafer Şahin: Belediye bütçesinden derneklere 36 milyon lira mı aktarılmış ?

Hakan Han Özcan: Evet, ve bunu nereye gittiğini soruyorsunuz 2-3 tane karalamışlar, detay yok bir şey yok. Böyle ciddiyetsiz bunlar. Ya bunu muhalefet partisi belediye başkanı sordu diye gocunmana gerek yok, bunu ver.

Zafer Şahin: 2019 seçimleri Türkiye’nin en büyük muhalefetin argümanıydı. Yani belediyenin kaynakları bazı vakıflara şunlara bunlara peşkeş çekiliyor diye. Yani şimdi Ankara’nın 36 milyonu 3 yılda birtakım vakıflara mı aktarıldı?

Hakan Han Özcan: Güneşin Kadınları diye bir dernek var. Bunların nereye bağlı olduklarını vatandaşlarımız bilirler. Oralara para gidiyorsa burada başka bir şey var

Zafer Şahin: Yani başkanım vatandaş belki bilmeyebilir bende bilmiyorum.

Hakan Han Özcan: Google'dan bakın herkes Google'dan bakıyor.

Zafer Şahin: Bu şey mi ? Meşhur 3 renkli

Hakan Han Özcan: Oluyor oluyor öyle şeyler oluyor

Zafer Şahin: Hmm çok iyiymiş

Hakan Han Özcan: Farklı şeyler dönüyor. Bakın ben onun için üzülüyorum. Ben buradan Sayın Yavaş'a sesleniyorum; bırak artık diyet ödemeyi. İş yap lafla olmaz. İki gün sonra bakın bu ittifakın içinde onların ittifakı içinde farklı kanallar var, o masanın sahibi var HDP var, geçmişinle ters düşüyorsun. Ondan sonra Van'da başka bir şey oluyor Ankara'da başka bir şey oluyor. Şimdi Van'dakini kendileri tamam yani basın danışmanı reddetti ama görüntülerden önce otelde bir toplantı var.

Kılıçdaroğlu orada "Selahattin Demirtaş’a özgürlük "bilmem HDP falan hepsi 11 belediye başkanı da var hepsi ayakta alkışlıyor. Orada başka Ankara’ya geliyorsun başka bir açıklama yapıyorsun.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1639141/hakan-han-ozcan-gunesin-kadinlarina-para-aktarildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.