Hakan Han Özcan'dan Mansur Yavaş'a canlı yayın daveti

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı, ilin sorunlarını konuşmak üzere canlı yayına davet etti.
Ankara Masası
|
06 Temmuz 2022, Çarşamba - 22:51
Hakan Han Özcan'dan Mansur Yavaş'a canlı yayın daveti

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik ve Gazeteci Zafer Şahin'in konuğu AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerini eleştiren Özcan, Başkan Mansur Yavaş'ı da canlı yayına davet etti.

Özcan "Ankara’da belediye başkanı ne yazık ki ringe çıkmıyor. Bakın adayken de ringe çıkmamıştı, şimdi de ringde yok. Televizyon programlarına çıkartılmıyor. Çünkükü her televizyon programında bir vukuat çıkıyor. Ya proje bulamıyor, ya başka bir şey diyor, yürüyerek gidin diyor. Şuanda kendi ajansları ya da CHP Genel Merkezi çıkarttırmıyor." dedi.

" 2 saatte Türkiye bütün gerçekleri görür"

Mansur Yavaş'ı Ankara'yı konuşmaya çağıran Özcan "İstediği programda, istediği sunucularla, istediği kanalda Halk TV mi bilmem ne mi onların kanalında Ankara’yı konuşalım. Yaşça küçüğüm ondan saygısızlıkta yapmam, Ankaralı'yım o da Ankaralı gelsin Ankara’yı konuşalım ve Türkiye görsün. Ben grup başkanıyım yani şunu diyemez ben Büyükşehir Belediye başkanıyım bazıları diyor ya il başkanı ne diyor. AK Parti grubumuzun grup başkanıyım, bu bütün partilerde de böyledir. CHP’nin İl Başkanı da CHP grubunun grup başkanıdır. Şimdi çıkalım hep beraber, hatta onlar kendi grup başkanlarını da yanlarına alsınlar. Biz de çıkalım MHP İl Başkanımızda benimle olsun, Büyükşehir Belediye Başkanı da olsun onlar kendilerini desteklesinler bizde soralım. Amacımız Ankara’yı konuşmak. İnanın 2 saatte Türkiye bütün gerçekleri görür. " diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1639149/hakan-han-ozcandan-mansur-yavasa-canli-yayin-daveti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.