Pursaklar'da ibadet eziyete dönüşmedi

Pursaklar Belediyesi, Gümüşoluk Modern Kurban Satış ve Kesim Alanında verdiği temiz, hijyenik ve hızla gerçekleştirdiği kurban kesimi ile vatandaşların takdirini kazandı.
Onur Çetinkaya
|
10 Temmuz 2022, Pazar - 10:17
Pursaklar'da ibadet eziyete dönüşmedi

Pursaklar’da vatandaşlar, Kurban Bayramı namazını camilerde eda ettikten sonra sabahın erken saatlerinde Pursaklar Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Alanına gelip gerek alanda bekleyerek, gerek internet üzerinden online olarak sıra takibini yaparak kurban kesimini bekledi.

Kurban Kesim anını her sene olduğu gibi bu senede canlı yayın ile hemşehrilerinin hizmetine sunan Pursaklar Belediyesi, vatandaşların kesim anında alana gelmeden de vekalet usulü ile kurbanlarının kesimini ekranlarının başında izleme imkanı sundu.

Gün boyu belediye ekipleri tarafından çay, çorba poğaça, simit, su vb. ikramların yapıldığı alanda vatandaşlarla hemhal olan Başkan Ertuğrul Çetin, Kesim Alanında koordineli olarak çalışan ekipler vatandaşların sorunsuz ve keyif dolu bir bayram geçirmelerini sağladıklarını belirtti.

‘‘Her ayrıntıyı düşünüyoruz’’

Gümüşoluk Kurban Kesim ve Satış Alanının hijyenik ortamı ve kaliteli hizmeti ile ilçe dışından pek çok vatandaşın ilk tercihi olduğunu belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; "Bayram namazından sonra kesim işleri hemen başladı. Kurban Satış ve Kesim Alanı’mızda hemşehrilerimize çay, çorba, su, simit ve poğaça ikram ediyor, her ayrıntıyı düşünüyoruz. İbadet eziyete dönüşmedi çok şükür. Hemşehrilerimizin memnuniyeti her şeye değer. Allah (cc) ibadetlerimizi kabul etsin" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1646260/pursaklarda-ibadet-eziyete-donusmedi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.