Sincan'da kurban timi sahadaydı

Sincan Belediyesi, vatandaşların Kurban Bayramı’nı en rahat ve hijyenik şekilde geçirmesi için bayramın ilk gününden itibaren temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Onur Çetinkaya
|
11 Temmuz 2022, Pazartesi - 12:58
Sincan'da kurban timi sahadaydı

Bayram öncesi Sincan Belediyesi tarafından dezenfeksiyonu yapılan ÇimşitYenikent ve Törekent’teki kurban kesim ve satış noktalarında vatandaşlar gönül rahatlığı ile kurbanını keserken, 60 kişilik kasap ekibi, 70 kişilik zabıta ekibi, 10’u veteriner hekim olmak üzere 56 kişilik Çevre Koruma ve Kontrol ekibi ve çok sayıda park, bahçeler müdürlüğü ile temizlik müdürlüğüne bağlı ekipler sahada yer aldı.


Kurban Bayramı'nda kaçan kurbanlık hayvanların yakalanması için özel tim kuran Sincan Belediyesi, 6 araç ve 6 ekiple hem kaçan kurbanları yakaladı hem de kurban kesimi sırasında hasta yaralılara acil müdahale etti. Kesim sırasında yaralanan vatandaşlar için ayrıca bir ambulans da sahada hazır bulunduruldu.

Kurban Bayramı boyunca, 8 kaçak kurbanlık hayvan özel tim tarafından yakalanarak sahiplerine teslim edildi.

Çevre kirliliğini önlemek ve çirkin görüntülere meydan vermemek adına kesim noktalarını sık sık temizleyen belediye ekipleri, vatandaşların kurbanlarını kesmesinin ardından temizlik çalışmalarını gece geç saatlere kadar sürdürdü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1647910/sincanda-kurban-timi-sahadaydi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.