Tramvayda yer vermeyen yolcuya falçatayla saldırdı!

Tramvayda annesine yer vermediğini ileri sürdüğü yolcuya falçata ile saldıran zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.
Mevlüt Peker
|
13 Temmuz 2022, Çarşamba - 14:11
Tramvayda yer vermeyen yolcuya falçatayla saldırdı!

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde tramvayda annesine yer vermediğini ileri sürdüğü yolcuya falçata ile saldıran zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Edinilen bilgilere göre, bir tekstil şirketinde yönetici olarak görev yapan 51 yaşındaki Yusuf Uzun, dün 17 yaşındaki oğluyla birlikte Sultangazi'de bulunan evlerine gitmek için T4 Topkapı-Mescid-i Selam Tramvay Hattı'na bindi.

Edirnekapı durağında annesi ile beraber tramvaya binen bir genç adam, Yusuf Uzun'un 17 yaşındaki oğlunun annesine yer vermediğini ileri sürerek tartışmaya başladı.

Tartışma esnasında yanında bulundurduğu falçatayı çıkaran zanlı, Yusuf Uzun'u yaraladı.

Tramvaydaki diğer yolcular ile güvenlik görevlilerinin araya girmesi sonrası annesi ile birlikte tramvaydan inen zanlı, olay yerinden ayrıldı.

Yusuf Uzun’un polis merkezine giderek şikâyetçi olması üzerine zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yusuf Uzun, AA’ya, zanlının oğluna küfürler ettiği için tartıştıklarını ileri sürerek, "Sen kimsin?' deyince bana falçata çekti. Ondan sonra ağza alınmayacak küfürler, hakaretler ediyor. Bıçağı çekip üstüme yürüdü. Bıçakla tramvaya binmesi yasak. Güvenlik önlemi sıfır." şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1652735/tramvayda-yer-vermeyen-yolcuya-falcatayla-saldirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.