Funda Arar'a göz değdi! Önce hastaneye sonra sahneye...

Ünlü sanatçı Funda Arar, Kurban Bayramının dördüncü gününde Muğla’nın Bodrum ilçesi Bardakçı Koyu'nda bulunan Azka Otel'de sahne aldı. Sahneye çıkmadan önce gözü şişen ünlü sanatçı Funda Arar, önce hastaneye gidip tedavisini oldu, ardından soluğu sahnede aldı.
Mevlüt Peker
|
13 Temmuz 2022, Çarşamba - 17:01
Funda Arar'a göz değdi! Önce hastaneye sonra sahneye...

Vereceği konser öncesi gazetecilerin sorularını cevaplandıran Funda Arar, "Yoğun bir konser maratonun içerisindeyiz, biraz yorucu ama işimiz sonuçta bu severek yapıyoruz" diye konuştu. Başarılı sanatçı, "Dün gece birden sağ gözüm şişti. Bugün konsere herhalde gözlükle çıkacağım dedim. Sağ gözüm iltihap kapmış. Hastaneye gittik. İlaç verdiler. Bugün biraz daha iyiyim" bilgisini verdi.

Kendisini dinlemeye gelen yüzlerce hayranının Kurban Bayramını kutlamayı unutmayan Funda Arar, "Her bayram olduğu gibi bu bayramda birlikte şarkılarımız hep bir ağızdan seslendirelim" diyerek konserine başladı. Enerjisiyle sahnede bir an yerinde durmayan Funda Arar, performansı sebebiyle de ayakta alkışlandı. Funda Arar iki saate yakın süre sahnede kaldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1652930/funda-arara-goz-degdi-once-hastaneye-sonra-sahneye
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.