İşte şehir eşkıyasının jandarmaya ateş açtığı anlar…

İzmir’in Ödemiş ilçesinde çocuk kavgasına karışan yetişkinlerden birinin jandarmaya ateş açtığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olayda 1 kişi yaşamını yitirmiş, 3 kişi yaralanmış, 3 kişi de tutuklanmıştı.
Mevlüt Peker
|
13 Temmuz 2022, Çarşamba - 17:23
İşte şehir eşkıyasının jandarmaya ateş açtığı anlar…

Olay, 5 Temmuz Salı günü İzmir’in Ödemiş ilçesine bağlı Demircili Mahallesi'nde meydana geldi. Çocuklar arasında akşam saatlerinde çıkan kavga, anne ve babaların da katılmasıyla büyüdü. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine jandarma ekipleri geldi ve taraflara müdahale ederek kavgayı sonlandırdı. Fakat kavga 6 Temmuz Çarşamba sabahı saat 09.45 dolaylarında yeniden alevlendi. Bu kez kavgada silah ve bıçaklar da kullanıldı. Kavgada Nasrullah Uçkun, S.Ç., S.K. ve B.K. yaralandı. Yaralılardan B.K. ve S.K. Tire Devlet Hastanesine götürüldü, S.Ç. ise Ödemiş Devlet Hastanesinden sonra Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kavgada vücuduna mermiler gelen Nasrullah Uçkun kaldırıldığı Ödemiş Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Kavgadan sonra olaya karışan zanlılar kaçarken, jandarma ekipleri bu kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Olaya dair 13 şüpheli, Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma ekipleri tarafından gözaltı uygulanan 13 zanlı, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Mahkemede hakim karşısına getirilen zanlılardan S.Ç, M.Ç. ve A.Ç. tutuklanırken, diğer 10 kişi salıverildi.

Hedef gözeterek jandarmaya ateş etmiş

Diğer taraftan kavga ile ilgili görüntüler, bölgede bulunan akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde jandarma ekiplerinin kavgayı sonlandırmak için havaya uyarı ateşi açtığı, ailelerin kavgayı sürdürdüğü, bu sırada beyaz tişörtlü bir şehir eşkıyasının belinden tabanca çıkararak koştuğu ve jandarmaya doğrultarak ateş ettiği yer aldı. Jandarmanın ise teröriste ateş ederek karşılık verdiği görüldü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1652963/iste-sehir-eskiyasinin-jandarmaya-ates-actigi-anlar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.