Kanyondan başına taş düştü, boğularak öldü!

Antalya ilinin Konyaaltı ilçesi sınırları içinde yer alan Kapuz Kanyonu’nda 29 yaşındaki bir genç, kanyondan başına taş düşmesi sonucu boğularak yaşamını yitirdi.
Mevlüt Peker
|
14 Temmuz 2022, Perşembe - 16:16
Kanyondan başına taş düştü, boğularak öldü!

Acı olay, dün akşam saatlerinde Konyaaltı ilçesine bağlı Aşağıkaraman Mahallesi’ndeki Kapuz Kanyonu’nda meydana geldi.

İstanbul’da yaşayan Sezer Kızılay (29), arkadaş grubuyla birlikte Antalya’ya tatile geldi. Sezer Kızılay, yüzmek için dün öğle saatlerinde arkadaşlarıyla birlikte Kapuz Kanyonu’na gitti. Kanyon çevresinde bir süre zaman geçiren Sezer Kızılay, suya atlamak için kayalıklara çıktı. Tam o sırada yukarıdan kopan bir taş parçası Sezer Kızılay’ın başına isabet etti. Dengesini yitiren Sezer Kızılay kanyon sularına düştü. Olayı gören gencin arkadaşları Sezer Kızılay’ı kurtarmak için hemen suya atladı.

Görgü tanıkları ise durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar etti. Bölgeye, sağlık ekipleri, jandarma ekipleri ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Arkadaşları yoğun çabalar neticesinde Sezer Kızılay’a su altında ulaştı ve sudan kıyıya çıkardı. Sezer Kızılay’a, itfaiye ekipleri uzun süre kalp masajı yaptı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen genç adam hayatını kaybetti.

Savcılık ve jandarmanın çalışması sonrası Sezer Kızılay’ın cenazesi otopsisi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Otopsi sonrası gencin cenazesi yakınları tarafından alındı.

Sezer Kızılay’ın arkadaşları tarafından sudan çıkarılması, itfaiye ekiplerinin kalp masajı yapması ve yaşanan panik anları etrafta bulunan vatandaşların cep telefonu kameraları tarafından kayıt altına alındı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1654576/kanyondan-basina-tas-dustu-bogularak-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.