Nazmi Arıkan ve şoförünü öldüren katile ait ilginç detaylar ortaya çıktı

Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekaya, Nazmi Arıkan ve şoförünün öldürülmesiyle ilgili gözaltına alındı. Akçekaya'nın cinayet sonrası canlı yayın yaptığı görülürken fotoğrafları ise dikkat çekti.
Onur Çetinkaya
|
14 Temmuz 2022, Perşembe - 17:06
Nazmi Arıkan ve şoförünü öldüren katile ait ilginç detaylar ortaya çıktı

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları'nın kurucusu Nazmi Arıkan ile şoförü, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki çiftlik evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

Cinayetten sonra canlı yayın yaptı 

Arıkan ile şoförünün, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki çiftlik evinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili soruşturma kapsamında dün Etiler'de özel okul ve kurs işletmecisi Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya gözaltına alındı.

Akçekaya’nın, olaydan saatler sonra Instagram hesabında canlı yayın yaptığı ortaya çıktı.

Akçekaya yaptığı yayında, “Nazmi Arıkan kurban seçilmiştir. Fakat beni bıçaklaması için adamlar tutmuştur” ifadelerini kullandı. 

Ufuk Akçekaya,“Nazmi Arıkan olayı müthiş bir kumpastır. 18 Ekim 2021’de ben bıçaklandım. Beni bıçaklayan şahıslar Nazmi Arıkan ve A.Ç. bağlantılı şahıslardı. Bu kişiler, bıçaklama olayı nedeni ile geçen 21 Nisan’da 5 yıl ceza aldılar. Bu kişiler ceza alınca, sabıkaları da olduğu için panik oldular. Olayın içinde 9-10 kişi var. Olaydan sonra bana garip garip mesajlar atanlar var. Ölmüş gitmiş adam ne yapalım. Olay çok büyük bir olay. Adi bir öldürme olayından ziyade ülkede kaos olması amaçlanıyor” dedi.

Fotoğraf albümü dikkat çekti

Akçekaya’nın Instagram hesabında ise siyasetçiler, sanat ve spor dünyasından isimlerle çektirdiği fotoğraflar dikkat çekti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1654703/nazmi-arikan-ve-soforunu-olduren-katile-ait-ilginc-detaylar-ortaya-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.