''Yuvama, evime tekrar dönmek onur ve gurur verici''

Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin davetine cevap verdi.
Onur Çetinkaya
|
15 Temmuz 2022, Cuma - 09:42
''Yuvama, evime tekrar dönmek onur ve gurur verici''

Baki Ersoy, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

'' Yuvama, evime tekrar dönmek onur ve gurur verici''

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin davetine yanıt veren Ersoy,

“Liderimin çağrısından şeref duydum. Yuvama, evime tekrar dönmek onur ve gurur verici. Son nefesime kadar liderim Devlet Bahçeli Beyefendinin ve davamın emrindeyim. Yaşasın Milliyetçi Ülkücü Hareket. Yüce Allah Liderimizi Başımızdan Eksik Etmesin.” ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu? 

Konuyla ilgili MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.Yalçın, Ersoy'un MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından yeniden partiye üye olmak için davet edildiğini duyurdu.

Yalçın,yaptığı paylaşımda;  

"1-5 Nisan 2022 günü kesin ihraç talebi ile MHP Disiplin Kuruluna sevk edildikten sonra partimizden istifa eden Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından tekrar partimize üye olmak üzere davet edilmiştir.

Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un partimize üyelik işlemlerinin yeniden başlatılması hususunda bizzat Sayın Genel Başkanımız tarafından talimat verilmiş ve kendisi partimize yeniden üyelik başvurusunda bulunmaya çağrılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine  yer verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1655462/yuvama-evime-tekrar-donmek-onur-ve-gurur-verici
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.