Altılı Masa liderleri 15 Temmuz şehitlerini andı

FETÖ'nün 15 Temmuz hain darbe girişiminin 6'ıncı yılında demokrasi şehitleri anılıyor.
Onur Çetinkaya
|
15 Temmuz 2022, Cuma - 17:42
Altılı Masa liderleri 15 Temmuz şehitlerini andı

Millet İttifakı'nın 6 lideri ''15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" için sosyal medya hesaplarından mesajlar yayımladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,demokrasiye ve millete kasteden terör örgütünü lanetliyorum dedi.

Kılıçdaroğlu,''15 Temmuz 2016'da demokrasiye ve millete kasteden hain terör örgütünü lanetliyor; 251 şehidimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Sadece sonuçları konuşarak değil, ülkeyi bu noktaya getiren herkes hesap verdiğinde, hak yerini bulmuş, adalet sağlanmış olacak.'' ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, şehitleri rahmetle andı.

Akşener,'' Bağımsızlığına, egemenliğine ve demokrasisine her daim sahip çıkan aziz Türk Milleti'nin, Devletini sokaktan topladığı 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde; Kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan,'' Ülkemizi tam demokrasiye kavuşturmak, o büyük direnişe karşı tarihsel sorumluluğumuzdur.'' diye belirtti.

Babacan,''15 Temmuz kanlı darbe girişimi halkımızın tarihi direnişiyle bastırılmıştı. Ülkemizi tam demokrasiye kavuşturmak, o büyük direnişe karşı tarihsel sorumluluğumuzdur. 15 Temmuz’da şehit düşen vatandaşlarımızı rahmetle ve minnetle anıyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.'' paylaşımında bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı, Temel Karamollaoğlu,partisinin sosyal medya hesabından paylaşılan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü retweetledi.


Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal,''Hain Terör Örgütü FETÖ ile mücadelenin tavizsiz yerine getirileceğinden Milletimizin kuşkusu olmasın'' ifadelerine değindi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise ''15 Temmuz bu aziz milletin kanıyla canıyla yazdığı destanın adıdır paylaşımında bulundu.



http://www.ankaramasasi.com/haber/1656332/altili-masa-liderleri-15-temmuz-sehitlerini-andi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.