4 günde Muğla'ya 650 bin araç girdi

Kurban Bayramı tatilinin ilk 4 gününde Muğla’ya 650 bin araç giriş yaptı. Bayram tatilinin son günü tatilcilerin dönüşü havadan görüntülendi. Emniyet’in ‘uçan göz’ünü ise bir kadın pilot uçurdu.
Mevlüt Peker
|
17 Temmuz 2022, Pazar - 16:52
4 günde Muğla'ya 650 bin araç girdi

Kurban Bayramı tatilini Muğla'nın Dalaman, Datça, Fethiye, Marmaris, Ula ve Ortaca ilçelerinde geçiren yerli tatilciler, 9 gün süren tatilin son gününde dönüşe geçti.

Komiser Ebru Pilot'un kullandığı Emniyet’in ‘uçan gözü’ helikopterle havadan yapılan trafik denetiminde kavşaklarda büyük yoğunlukların oluştuğu görüldü.

Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığınca yaz aylarında Muğla Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilen tam donanımlı ve gece görüşlü "uçan göz" helikopter ile Marmaris çıkışı, Fethiye ve Marmaris çıkışının birleştiği Gökova Kavşağı, Sakartepe rampası, Ula geçişi ve Menteşe ilçesinde yaşanan trafik yoğunluğu havadan görüntülendi.

Kadın pilot Komiser Ebru Pilot'un kullandığı 'Uçan göz' olarak bilinen helikopterle yapılan havadan trafik denetiminde kavşaklarda yoğunluk oluştuğu gözlemlendi.

4 günde 593 bin araç Muğla'ya giriş yaptı

Kurban Bayramı'nın ilk günü olan 9 Temmuz’dan son günü olan 12 Temmuz'a kadar Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Plaka Tanıma Sistemi'nden geçen araç sayısı toplam 593 bini aşarken, jandarma giriş noktaları ile bu rakamın 650 binin çok üzerine çıktığı bildirildi.

9 günlük bayram tatilinde ise Muğla’ya Milas, Yatağan, Denizli, Köyceğiz, Burdur ve Antalya istikametinden jandarma ve emniyet sorumluluk bölgelerinden giriş yapan araç sayısının 900 bini aştığı kaydedildi.

9 günlük bayram tatilinin ilk 4 gününde yalnızca Bodrum’a 155 bini aşkın aracın giriş yaptığı, 9 günlük tatilde bu sayının 300 bini geçtiği kaydedildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1657907/4-gunde-muglaya-650-bin-arac-girdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.