Adana’da 1 kişinin öldüğü kavgada 2 zanlı tutuklandı.

12 Temmuzda Adana Yüreğir ilçesinde 2 grup arasında çıkan kavgada Nurettin Kaçar'ın öldürülmesine ilişkin polis inceleme başlatmıştı. İncelemenin detayları belli oldu.
Ankara Masası
|
18 Temmuz 2022, Pazartesi - 10:54
Adana’da 1 kişinin öldüğü kavgada 2 zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği yaptığı çalışmalar sonucu    12 Temmuz’da 19 Mayıs Mahallesinde Nurettin Kaçar’ın (29) pompalı tüfekle öldürülmesi ile alakalı 6 kişinin kimliklerini tespit etti.

Ekipler adreslere yapılan operasyonla Abdülkadir Y. (22), Rıdvan A. (24), Muhammet Mustafa Y. (21), Emir A. (23) ve A.Y.’yi (16) yakaladı.

Yan bakma yüzünden kavga çıktı

Soruşturma kapmasında öğrenilen bilgilere göre ölen kişinin arkadaşları Tahir G. (27) ve  Ali Cem Ş.’nin (23) olayın yan bakma meselesi yüzünden olduğunu savundu. Sonrasında ise Tahir G. ve Ali Cem Ş.  Yardım etmesi amacıyla çağırdıkları arkadaşı Nurettin Kaçar’ın olay yerine pompalı tüfekle geldiği ve Abdülkadir Y.’nin başına tüfeğin dipçiği ile vurmasının ardından arbede yaşandığı ardından tüfeğin yere düştüğü sonrasında ise Muhammet Mustafa Y'nin silahı alıp Kaçar'ı vurduğu iddia edildi.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Muhammet Mustafa Y. ve Abdülkadir Y. çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Muhammet Mustafa Y. ve Abdülkadir Y. çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayın geçmişi

Adana'nın Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesinde çıkan kavgada pompalı tüfekle ağır yaralanan  Nurettin Kaçar'ın hastanede hayatını kaybetmiş, polis olayla ilgili inceleme başlatmıştı.




http://www.ankaramasasi.com/haber/1658456/adanada-1-kisinin-oldugu-kavgada-2-zanli-tutuklandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.