Altındağ'da üniversite tanıtım günleri

Altındağ Belediyesi'ne ait Başkent Millet Bahçesi 22-24 Temmuz tarihleri arasında kapılarını üniversite adayları için açacak. Belediye , öğrencilere tercih sürecinde destek olmak ve işlerini kolaylaştırmak amacıyla 'Üniversite Tanıtım Günleri’ düzenleyecek.
Ecem Çetin
|
20 Temmuz 2022, Çarşamba - 09:58
Altındağ'da üniversite tanıtım günleri

Altındağ Belediyesi, üniversite sınav sonuçlarının açıklanması ile milyonlarca öğrenci için başlayacak olan tercih maratonu öncesi harekete geçti. 

Belediye, tercih yapmaya hak kazanan gençleri bilgilendirmek ve karar verme süreçlerini kolaylaştırmak için "Üniversite Tanıtım Günleri" organize edecek.

Tanıtım günleri,  22-24 Temmuz tarihleri arasında Başkent Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilecek.

Tanıtım günlerinde  80’den fazla üniversite bir araya gelecek. Söyleşilerin, tercih rehberlerinin ve pek çok aktivitenin yer alacağı etkinlik, öğrencilerin tercih sürecinde yollarını aydınlatacak. 

3 gün sürecek etkinlikte, sevilen müzik grubu Gripin, 23 Temmuz akşamı saat 21:00’de Başkent Millet Bahçesi’nde sahne alacak.

"3 gün boyunca detaylıca inceleyip karar verebilirler"

Altındağlı gençlerin karar sürecine destek olmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlemeye karar verdiklerini söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı "Gençlerimizin yıl boyunca nasıl çalıştıklarını, ne denli emek verdiklerini yakından gördüm. Kütüphanelerde ter döktüler, çalıştılar, başardılar. Şimdi karar zamanı. 80’den fazla üniversiteyi ayaklarına kadar getirdik. 3 gün boyunca detaylıca inceleyip karar verebilirler. Tüm gençlerimiz için hayırlı olan ne ise, onun gerçekleşmesini temenni ediyorum. Verecekleri karar, en doğru tercihleri olsun inşallah" ifadelerini kullandı.


Üniversite Tanıtım Günleri çerçevesinde, belediye standını ziyaret ederek form dolduran 5 öğrenciye ise 1 yıl boyunca aylık 500 TL burs imkanı verilecek. Burs kazanan öğrenciler çekilecek kura ile belli olacak.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1663559/altindagda-universite-tanitim-gunleri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.