Vincin kaldırımdaki yayaları ezerek öldürdüğü feci kaza kamerada

Çorum’da freni boşalan vincin sürücüsü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara çarpmamak için direksiyonu kaldırıma kırınca yayaları feci şekilde ezdi. 2 kadın yayanın yaşamını yitirdiği korkunç kaza güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Mevlüt Peker
|
22 Temmuz 2022, Cuma - 13:27
Vincin kaldırımdaki yayaları ezerek öldürdüğü feci kaza kamerada

Trafik kazası, bu sabah Çorum Çevre Yolu'nda yaşandı. Alınan bilgilere göre, Necmettin Düz yönetimindeki vinç, freninin boşalması sebebiyle kaldırımdaki yayalara ve yol kenarında bekleyen bir otomobile çarptı. Kazada ismi henüz öğrenilemeyen iki kadın yaya yaşamını yitirirken, vinç sürücüsü de yaralandı.

Korkunç kaza kamera kayıtlarında

Trafik faciası ile ilgili polis ekipleri incelemelerini sürdürürken, trafik kazası anına dair güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Görüntülerde Ankara istikametinde seyir konumunda olan Necmettin Düz kontrolündeki vincin Buharaevler Kavşağındaki kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarpmamak için manevra yaptığı ve kaldırıma çıkarak yürüyen iki kadına çarptığı görülüyor. Vinç son olarak arıza sebebiyle yol kenarında bekleyen otomobile çarparak durabiliyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1667750/vincin-kaldirimdaki-yayalari-ezerek-oldurdugu-feci-kaza-kamerada
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.