Düğün konvoyunda drifte güzel ceza!

Ordu’nun Ünye ilçesinde düğün konvoyunda drift yapan sürücüye 30 bin lira para cezası kesildi ve ehliyetine daimi olarak el konuldu.
Mevlüt Peker
|
22 Temmuz 2022, Cuma - 16:44
Düğün konvoyunda drifte güzel ceza!

Olay, 18 Haziran Pazartesi günü Ordu’nun Ünye ilçesine bağlı Akçay Mahallesi Karadeniz Sahil Yolu üzerinde yaşandı.

Bir düğün konvoyuna katılarak plakasız otomobilleriyle trafiği durdurup drift yapan iki sürücü, ortalığı birbirine kattı, trafiği ise tehlikeye attı. Dakikalarca dirft yapıldığı ve yol ortasında lastik yakıldığı o anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Görüntüler sonrası çalışma başlatan Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Ünye İlçe Jandarma Komutanlığı, drift yapan magandaların kimliklerini tespit etti.

Emniyet ve jandarma ekipleri, M.T. isimli magandanın kullandığı trafikten çekilmiş 1994 model mavi renkli otomobil ve kendisine çok sayıda kanun maddesinden toplam 17 bin 719 TL idari para cezası uyguladı, 5 sene içinde 2’nci defa drift yaptığı için sürücü belgesine daimi olarak el koydu.

Aynı olayda E.M. isimli diğer magandanın kullandığı 1993 model kırmızı renkli otomobile ve sürücüye de farklı kanun maddelerinden toplam 12 bin 412 lira idari para cezası kesildi ve magandanın ehliyetine 2 aylığına geçici olarak el konuldu.

Olayda, toplamda 2 magandaya 30 bin 131 lira idari para cezası verilirken, her iki maganda ile ilgili “trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek” suçundan ayrıca adli işlem yapıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1668009/dugun-konvoyunda-drifte-guzel-ceza
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.