Otelde turistlere "Maske tak" diyen hemşire yüzüne terlik yedi

Antalya’da 3 Rus kadın turist, otelde kendilerini maske takmaları konusunda uyaran hemşirenin yüzüne terlik fırlattı.
IHA-20200915AW115011
|
15 Eylül 2020, Salı - 13:31
Otelde turistlere "Maske tak" diyen hemşire yüzüne terlik yedi

İddiaya göre, Kemer’deki 5 yıldızlı bir otele giriş yapan Rus Margarine D. (23), Tatiana S. (32) ve ismi belirlenemeyen bir başka kadın turist  doktor ofisine giderek üzerlerini değiştirmek istediklerini söyledi.

Hemşire İsmira Öztürk (25), doktor ofisinde böyle bir şey yapamayacaklarını söyleyince alkollü oldukları öne sürülen kadınların hakaretleriyle karşı karşıya kaldı. 

Ertesi gün iki arkadaşıyla birlikte tekrar doktor ofisine gelen Tatiana S., ayak topuğuyla ilgili şikayeti olduğunu ve doktorla görüşmek istediğini söyledi. 

Rus kadının fırlattığı terlik hemşirenin gözüne isabet etti

Hemşire İsmira Öztürk, yine alkollü olduğu iddia edilen turistlere maskesiz şekilde doktorun yanına giremeyeceklerini söyleyince tartışma çıktı. 

İddiaya göre Margarita D. hakaret ederken, Tatiana S. ise ayağındaki terliği çıkararak hemşirenin yüzüne fırlattı. 

İş yeri hekimi polise "beyaz kod" ihbarında bulundu

Gözüne isabet eden terlikle canı yanan hemşire acıyla çığlık atarken, olaya tanık olan iş yeri hekimi polisi arayarak “Beyaz Kod” ihbarında bulundu.

Olay yerine gelen polis, 3 turist kadını ve saldırıya uğrayan hemşireyi sağlık kontrolü için Kemer Devlet Hastanesine götürdü.

Alkol ölçüm cihazını üflemeyi reddettiler

Rus kadınlar, iddiaya göre hastanede de sağlık çalışanlarına zorluk çıkararak alkol ölçüm cihazını üflemedi. Bunun üzerine nöbetçi doktor, fiziki muayene ve ağız kokusuna dayanarak alkollü olduklarını kayda geçti. Taraflar hastaneden sonra karakola götürülerek ifadelerine başvuruldu.  

Hemşire Öztürk, karakolda turistlerden şikayetçi oldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/167289/otelde-turistlere-maske-tak-diyen-hemsire-yuzune-terlik-yedi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.