Milli Eğitim Bakan Yardımcılığına yen isim...

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan atama kararına göre Milli Eğitim Bakan Yardımcılığına Osman Sezgin getirildi.
Ankara Masası
|
26 Temmuz 2022, Salı - 04:59
Milli Eğitim Bakan Yardımcılığına yen isim...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına göre, Milli Eğitim Bakan Yardımcılığına Osman Sezgin getirildi.

Osman Sezgin kimdir?

1959 yılında doğan Osman Sezgin, ilkokul, ortaokul ve liseyi babası devlet memuru olduğu için farklı şehirlerde bitirmiştir. Marmara Üniversitesi’nde lisans ve yüksek lisans eğitimini, İstanbul Üniversitesi’nde ise doktora eğitimini tamamlamıştır. Marmara Üniversitesi Rektörlüğü Fen-Edebiyat Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü derslerini organize etmek üzere görevlendirilmiş; Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Eğitim Bilimleri Koordinatörlüğü yapmıştır.

TRT 1’de her hafta pazartesi günleri yayınlanan sabah gençlik programına psiko-sosyal açıdan gençlik meseleleri üzerine her hafta uzman konuşmacı olarak katılmıştır. 2020 yılından beri her hafta Pazar günleri TRT Radyo 1’de Kutlu Yuva Mutlu İnsan programını yürütmektedir.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1673513/milli-egitim-bakan-yardimciligina-yen-isim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.