Murat Kurum'dan Ankapark açıklaması

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son dönemde tartışmalara konu olan Ankapark'la ilgili "Ankara'nın göbeğinde bulunan bu mekânın çürümesine, metruk bir hale dönüşmesine göz yummanızı anlayamayız" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
27 Temmuz 2022, Çarşamba - 14:05
Murat Kurum'dan Ankapark açıklaması

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ankara'nın Çankaya ilçesindeki İleri Mahallesi'nde yapılacak konutların temel atma törenine katıldı.

Törende bir konuşan Bakan Kurum, Ankara Büyükşehir Belediyesine devrinin ardından tartışmaların odağı olan Ankapark'la ilgili açıklamalarda bulundu.

"Mekanın çürümesine göz yummanızı anlayamayız"

Bakan Kurum, Ankapark'ın siyasete malzeme edildiğini belirterek "Biz hep şunu söyledik; "Ortada bir sorun var, bir yatırım var ve maalesef kaderine terk edilmiş durumda. Bu sorun milletin faydasına çözülmeli" dedik. "Bu yatırım nasıl en verimli şekilde milletimizin lehine değerlendirilebilir" dedik. Fakat bu meselenin birileri tarafından bir siyaset malzemesi olarak kullanıldığına da üzülerek şahit oluyoruz. Projeyi eleştirebilirsiniz, beğenmeyebilirsiniz. Projeyle ilgili hatalar bulabilirsiniz. Eksiklikler bulabilirsiniz. Bunların hepsini anlayabiliriz. Ancak Ankara'nın göbeğinde bulunan bu mekânın çürümesine, metruk bir hale dönüşmesine göz yummanızı anlayamayız" dedi.

"Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini başlatacağız"

Sosyal konut projeleri hakkında bilgi veren Bakan Kurum, "İnşallah yeni sosyal konut projelerimizi de önümüzdeki ay itibariyle, Cumhurbaşkanımızın milletine vereceği büyük bir müjdeyle duyuracağız. Cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut projesini 81 ilimizde başlatacağız" diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1677498/murat-kurumdan-ankapark-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.