MSB: Hesap sorulacaktır

Millî Savunma Bakanlığından (MSB), Musul Başkonsolosluğuna yönelik terör saldırısı ile ilgili açıklama geldi.
Mevlüt Peker
|
27 Temmuz 2022, Çarşamba - 16:04
MSB: Hesap sorulacaktır

Millî Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamada, "Musul Başkonsolosluğumuza yönelik saldırı ile kimin sivillere ve sivil hedeflere saldırdığı bir kez daha görülmüştür. Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden de er ya da geç diğer teröristler gibi hesap sorulacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Millî Savunma Bakanlığının sosyal medya platformu Twitter'daki @tcsavunma onaylı hesabından yapılan paylaşım dizisinde şöyle denildi:

"Musul Başkonsolosluğumuza yönelik yapılan alçakça saldırıyla ilgili Irak makamlarının derhâl sorumlulardan hesap sormasını bekliyoruz! Irak makamları diplomatik temsilciliklerin güvenliği için her türlü tedbiri almayı da ihmal etmemelidir. Musul Başkonsolosluğumuza yönelik saldırı ile kimin sivillere ve sivil hedeflere saldırdığı bir kez daha görülmüştür. Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden de er ya da geç diğer teröristler gibi hesap sorulacaktır. Iraklı kardeşlerimiz ile terörle mücadele ve sınır güvenliği için iş birliğine hazırız. Teröristlerin tuzaklarını başlarına yıkacak, bölgeyi kana boğma hayalleriyle birlikte onları kazdıkları hendeklere gömeceğiz!"

http://www.ankaramasasi.com/haber/1677768/msb-hesap-sorulacaktir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.