AK Parti İl Başkanı'nı askeri törenle karşılatan komutan görevden alındı

AK Parti Tunceli İl Başkanı'nı askeri törenle karşılayan komutan görevden alındı.
Mevlüt Peker
|
28 Temmuz 2022, Perşembe - 13:50
AK Parti İl Başkanı'nı askeri törenle karşılatan komutan görevden alındı

Tunceli Valiliği, kamuoyunda tepkilere neden olan “AK Parti İl Başkanı Sercan Özaydın'a jandarma karakolunda askeri törenli karşılama” haberleri sonrası inceleme başlattı. Karakol komutanı soruşturma kapsamında görevden alındı.

AK Parti Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın, Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız ile birlikte Gedikler Jandarma Karakolu'na ziyarette bulundu.

Ziyaret esnasında Gedikler Jandarma Karakolu askerlerinin, AK Parti Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın'ı ''Tören Kıtası'' ile karşıladığına dair bir fotoğraf sosyal medyada yayıldı.

Tunceli Valiliği, sosyal medya platformu Twitter’daki @TunceliValiligi hesabından “Basına ve Kamuoyuna” başlığıyla bir açıklamada bulunarak, görüntülerle ilgili inceleme başlatıldığını bildirdi.

Tunceli Valiliğinin açıklamasında “27 Temmuz 2022 günü basına ve sosyal medya platformlarına yansıyan Çemişgezek İlçemiz Gedikler Jandarma Karakol Komutanlığı ziyareti görüntüleri ile ilgili olarak; konunun tüm yönleriyle araştırılması için valiliğimizce gerekli işlemler başlatılmıştır.” ifadeleri kullanıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1679445/ak-parti-il-baskanini-askeri-torenle-karsilatan-komutan-gorevden-alindi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.