Yaşar Neslihanoğlu'ndan Ankapark açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu son dönemde tartışmalara konu olan Ankapark'la ilgili, "Ankapark projesi, Ankara Büyükşehir Belediye Meclis'ine ilk geldiği günden itibaren Cumhuriyet Halk Partisi, buna karşı çıkmıştır" dedi.
Ecem Çetin
|
28 Temmuz 2022, Perşembe - 14:07
Yaşar Neslihanoğlu'ndan Ankapark açıklaması

Ankara siyasetinde uzun süredir tartışma konusu olan Ankapark'ın Ankara Büyükşehir Belediyesine devredilmesiyle birlikte siyasette tansiyon yeniden yükseldi. 

Söz konusu tartışmalara  Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu'da katıldı. 

Neslihanoğlu, katıldığı bir programda Ankapark'a dair açıklama yaptı. 

Ankapark projesinin ABB Meclis'ine geldiği ilk günden itibaren CHP'nin karşı çıktığını belirten Neslihanoğlu, şu ifadeleri kullandı: 

"Ankapark projesi, Ankara Büyükşehir Belediye Meclis'ine ilk geldiği günden itibaren Cumhuriyet Halk Partisi, buna karşı çıkmıştır. Bunu belirtmek lazım. Hani şimdi bütün maliyetler, bütün bu olan her şeyin vebali Cumhuriyet Halk Partisi'nde deniyor ya, Cumhuriyet Halk Partisi bu işe başından beri karşı çıkmıştır. Ankara'nın daha farklı işleri varken, tarihi kent merkezini yapın, havaalanı metrosunu yapın diye o zaman ki belediye meclis üyelerimiz mecliste söylediler. Burada yapan, ihale eden dönem belli. Bunu kiraya veren dönemde belli. Sonrasında, bir hafta öncesinde kimin teslim aldığı da belli. "


http://www.ankaramasasi.com/haber/1679454/yasar-neslihanoglundan-ankapark-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.