Moto kurye, yayayı ezmemek için dubaya böyle çarptı

Yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarpmamak için dubaya çarpan motorlu kurye kaldırıma savrulurken, yaya kendini dükkana attı. O anlar kameralar tarafından kaydedildi.
Mevlüt Peker
|
29 Temmuz 2022, Cuma - 12:30
Moto kurye, yayayı ezmemek için dubaya böyle çarptı

27 Temmuz akşamı Küçükçekmece Kanarya Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi’nde hızını alamayan motorlu kurye, yolun karşısına geçmek isteyen Rodi İzzettin’e çarpmamak için kaldırım kenarındaki demir dubaya vurdu.

Çarpmanın şiddetiyle motorlu kurye kaldırıma savruldu, üzerine gelen aracı gören yaya ise geriye kaçarak ezilmekten kıl payı kurtuldu.

Çevredeki vatandaşlar ise yaralı sürücünün yardımına koştu ve kazayı 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Sağlık ekipleri olay yerine gelerek kafasından ve ayağından yaralanan moto kuryeyi hastaneye kaldırdı.

Rodi İzzettin: Gözüm karardı

Kazadan son anda kurtulan Rodi İzzettin isimli yaya, “Karşıdan dükkana gelirken motosiklet üzerime doğru geliyordu. Ben de bana çarpmasın diye dükkana kaçtım. O da bana çarpmamak için kendini kaldırıma attı. Kendimi dükkana atmasaydım ben de takla atıyordum. Ben rüya sandım gözüm karardı. Bir anda içeri geçip oturdum arkadaşlar sürücüye yardım etti. Durumu kötüydü ambulans gelip hastaneye götürdü. Ayağı ve kafası çok acıyordu.” diye konuştu.

Görgü tanığı: Yol kenarına kasis kurulmalı

Kazada moto kuryenin yardımına koşanlardan iş yeri sahibi Ali Sayan da, “Kaza gerçekleştiği zaman biz kapıya çıktık. Sürücü yerde yatıyordu. Daha sonra polis ve sağlık ekipleri gelip şahsı hastaneye götürdüler. Arabalar son sürat geliyor yoldan. Burada yedi tane çocuk çalışıyor. Markete gidip geliyorlar. Bugün olmazsa yarın belki daha kötüsü olacak. Yol kenarına ilerde kurulduğu gibi bir kasis kurulsun. Arabalar buradan 80-90 hızla geçtiklerinde hızlarını 20 ye düşürsünler ki başka insanlara zarar gelmesin. O gün benim yanımda çalışan çocuğa çarpsaydı daha kötü şeyler olabilirdi. Ama Allah’a şükür maddi zararla atlatıldı. Arkadaşa da geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1680632/moto-kurye-yayayi-ezmemek-icin-dubaya-boyle-carpti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.