Etimesgut Kazım Karabekir Mahallesi yenileniyor

Etimesgut Belediyesince merkez mahallelerde yürütülen asfalt yapım çalışmalarında Kazım Karabekir Mahallesi'ne geçildi. Alsancak Mahallesi ile 30 Ağustos Mahallesi’ndeki görev alanında bulunan cadde ve sokaklara baştan aşağı yeniden asfalt döken Etimesgut Belediyesi, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Mevlüt Peker
|
29 Temmuz 2022, Cuma - 16:44
Etimesgut Kazım Karabekir Mahallesi yenileniyor

Ankara’nın Etimesgut ilçesinin merkez mahallelerinden biri olan Kazım Karabekir Mahallesi'nde eskiyen yollar trimer makinasıyla metre metre kazınıyor ardından finisher makinası (fotoğrafta) ile sıcak asfalt serimi gerçekleştiriliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise silindir makinalarıyla cadde ve sokaklardaki yollara son şeklini veriyor.

Asfalt ve çizgi işlemlerini titizlikle yapan ekipler daha sonra, sel ve su taşkınlarına karşı büyük önem arz eden mazgal ve rögar kapaklarını yeniliyor. Yapılan tüm bu çalışmaların ardından cadde ve sokaklar çok daha modern bir görünüme kavuşuyor.

Asfalt yol ihtiyacının olduğu belirlenen mahallelerde sıcak asfalt serimi işlemi gerçekleştirdiklerine vurgu yapan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, "Alsancak Mahallesi ile İstasyon Mahallesi’ni tamamladık. Şimdi Kazım Karabekir Mahallesi’nde çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. İnşallah diğer tüm merkez mahallelerimizde belirlediğimiz program dahilinde çalışmalarımıza devam edeceğiz." diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1680966/etimesgut-kazim-karabekir-mahallesi-yenileniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.