Fahriye Evcen: Burak’ın her halini beğeniyorum

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti bir mekandan çıkışı görüntülendi. Fahriye Evcen eşinin yeni imajı hakkında konuşurken, Bodrum’da kavga ettikleri ve dizilerden bölüm başına 130 bin TL istediği haberini de yalanladı.
Zeliha Demirci
|
15 Eylül 2020, Salı - 19:08
Fahriye Evcen: Burak’ın her halini beğeniyorum

Etiler'de bir mekanda keyifli vakit geçiren Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, mekan çıkışında basın muhabirleri ile ayaküstü sohbet etti. Eşinin Kuruluş Osman dizisindeki yeni imajını öven Fahriye Evcen “Ben Burak’ın her halini beğeniyorum. Ama böyle daha çok seviyorum" dedi. Çift Bodrum’da kavga ettiklerini iddiasını da yalanladı.

Setlere dönmek istediğini söyleyen güzel oyuncu dizilerden bölüm başına 130 bin TL istediği haberini de yalanladı. Evcen "Ekranlara dönmeyi düşünüyorum, özledim. Süresini bilmiyorum. Henüz netleşen bir şey yok. Karan da büyüdü çok az bir vaktimiz var. Bakalım tabii. Görüşülen işler var ama para konusunda doğruluğu yok o haberlerin. Karan’ı reklamlarda oynatma gibi bir düşüncemiz yok" ifadesinde bulundu.

Burak Özçivit ise “Fahriye için proje önemli. Gelen projeleri birbirimize danışıyoruz tabi. Fahriye çalışmaya başlarsa Karan’a annemiz bakacak" açıklamasını yaptı.

Burak Özçivit diziye Cüneyt Arkın ile Tamer Yiğit'in katılmasından dolayı duyduğu mutluluğu da paylaştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/168243/fahriye-evcen-burakin-her-halini-begeniyorum
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.