ABB’den Balâ’da yaz şenliği

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri” düzenlemeye devam ediyor. Gökhan Türkmen, Hüseyin Turan, Mehmet Demirtaş ve Kent Orkestrası konserleri ile başlayan yaz şenlikleri, Balâ ilçesinde İbocan konseri ile sürdü.
Mevlüt Peker
|
01 Ağustos 2022, Pazartesi - 11:01
ABB’den Balâ’da yaz şenliği

Ankara Büyükşehir Belediyesi her hafta merkez ve çevre ilçelerde tertiplediği “Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri” ile Başkentliler ile sanatçıları buluşturmayı sürdürüyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanlığı ev sahipliğinde Gökhan Türkmen, Hüseyin Turan, Kent Orkestrası ve Mehmet Demirtaş konserleriyle devam eden yaz şenlikleri, Balâ ilçesinde İbocan konseri ile sürdü.

Balâ’da İbocan konseri

Çevre ilçeleri de kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Balâ ilçesinde anne, baba ve çocukların keyifli bir yaz akşamı geçirmesi için panayır alanı kurarak ünlü sanatçı İbocan’ı Balâlılarla buluşturdu.

Balâlılar Ankaralı sanatçı tarafından seslendirilen yöresel türkülere hep birlikte eşlik ederken, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen konser organizasyonuna katılmaktan mutlu olduğu belirten İbocan, “Bizleri buraya davet eden ve bu organizasyonu yapan Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’a çok teşekkür ediyoruz. Biz Ankara’nın çocuğuyuz ve devamının gelmesini isteriz. Bir daha pandemi falan yaşamayalım ki hep bir arada olalım” diye konuştu.

Sıcak yaz günleri konser ve benzeri etkinliklerle eğlenceli geçiyor

Her hafta merkez ilçelerde ve çevre ilçelerde çocukların eğlenmeleri için kurulan panayır alanları ve gerçekleştirilen konserlerle 7’den 70’e Başkentliler gönüllerince eğleniyor.

Hem küçüklerin hem de büyüklerin bir araya gelerek eğlenme fırsatı bulduğu “Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri”ne gelen vatandaşlar, şunları söyledi:

-Yakup Yarım: “Başkanımızdan Allah razı olsun. Hem çocuklarımız hem de biz eğlenme imkânı bulduk. Bu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederim.”

-Nisa Gürbüz: “Etkinlikler çok güzel ve eğlenceli geçti. Balâ halkı için değişiklik oldu, çok teşekkür ederiz.”

-Engin Taşatan: “Çok memnunuz. İlçemiz çok sakin olduğu için çocuklarımız ve bizim için değişiklik oldu. Memnun kaldık, teşekkür ederiz.”

-Zeynep Erva Yıldırım: “Çok güzel ve tekrarını bekliyoruz. Çok eğlendim, teşekkür ederim.”

-Çetin Uğur: “Panayır çok güzel, Büyükşehir Belediye Başkanımıza minnettarız, onu çok seviyoruz. Çocuklarımla geldim ve çok eğlendik.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1685235/abbden-balda-yaz-senligi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.