Keçiören Belediyesi ÇEM ile yaz okullarına devam ediyor

Keçiören Belediyesinin bünyesinde yer alan Çocuk Eğitim Merkezi'nde çocuklar bilgiyle yoğruluyor.
Ankara Masası
|
01 Ağustos 2022, Pazartesi - 12:51
Keçiören Belediyesi ÇEM ile yaz okullarına devam ediyor

Keçiören Belediyesi himayesindeki Çocuk Eğitim Merkezi'nde (ÇEM) yaz okulu eğitimleri devam ediyor.

5- 12 yaş grubu öğrencilerinin bilimsel ve sanatsal eğitim aldığı Çocuk Eğitim Merkezi, ilçedeki Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bulunuyor. ÇEM'de gerçekleştirilen yaz okulunda öğrenciler kendi yaş gruplarıyla aynı sınıflarda 2 hafta eğitim görüyor. 

"Çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirirsek ülkemizin geleceği o kadar parlak olur."

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, yaz okulunda çocukların aldığı eğitimleri ve düzenlediği etkinliklerden şu şekilde bahsetti; 

"Çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirirsek ülkemizin geleceği o kadar parlak olur. Keçiören Belediyesi olarak öğrencilerimize gerek okul dışı eğitim konusunda gerekse okulların fiziki koşullarını iyileştirme konusunda büyük destekler veriyoruz. ÇEM de okul dışı eğitim faaliyeti yürüttüğümüz önemli eğitim merkezlerimizden biridir. Burada çocuklarımız için robotik kodlama, akıl oyunları, hafıza teknikleri, tasarım, mutfak, jimnastik atölyeleri kurduk. Aynı zamanda Keçiören’imizin güzelliklerini tanıyacakları Kartaltepe piknik gezisi, Doğal Yaşam Parkı gezisi, müze gezileri ve Deniz Dünyası gezisi düzenliyoruz.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1685408/kecioren-belediyesi-cem-ile-yaz-okullarina-devam-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.