Çerkezköy'de boya fabrikasında patlama

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesindeki matbaa mürekkebi yapan bir boya fabrikasında henüz belirlenemeyen bir sebeple kimyasal patlama meydana geldi. Patlamada 3 kişi ağır yaralandı.
Ersin Küçükbarak
|
01 Ağustos 2022, Pazartesi - 14:55
Çerkezköy'de boya fabrikasında patlama


Tekirdağ'da, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren bir boya fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle bir patlama meydana geldi. Fabrika çalışanlarının haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Patlama nedeniyle ağır yaralanan 3 kişi, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla fabrikada çıkan yangın söndürüldü.

Kapaklı İlçesi Kaymakamı Bayram Sağır ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin patlamanın yaşandığı bölgeye gelerek son durum hakkında bilgi aldı. Jandarma ekipleri bölgede güvenlik önemleri alırken, olay yeri inceleme ekipleri de patlamaya ilişkin inceleme ve araştırma başlattı.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin fabrika önünde yaptığı açıklamada, “Bugün saat 13.00 sıralarında bir patlama haberi geldi. Hemen olay yerine geldik. Aldığımız bilgiye göre bir kimyasal patlama gerçekleşmiş. Patlamanın sebebi henüz bilinmiyor. Soğutma çalışmaları devam ediyor. Patlama kontrol altına alınmış durumunda.” ifadelerini kullandı

http://www.ankaramasasi.com/haber/1685626/cerkezkoyde-boya-fabrikasinda-patlama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.