Eylem hazırlığındaki 2 PKK'lı yakalandı

Mersin'de eylem hazırlığındaki bölücü terör örgütü PKK mensubu 2 terörist nefes kesen operasyonla yakalandı.
Mevlüt Peker
|
03 Ağustos 2022, Çarşamba - 10:11
Eylem hazırlığındaki 2 PKK'lı yakalandı

Mersin'de eylem hazırlığında oldukları belirlenen firari durumdaki bölücü terör örgütü PKK mensubu 2 terörist, Polis Özel Harekat (PÖH) ekiplerinin de katıldığı hava destekli operasyonla silahları ile birlikte sağ yakalandı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmada, terör örgütü  PKK'ya üye olmak, izinsiz olarak tehlikeli maddeleri bulundurmak ve çok sayıda yol kesme ve yağma suçlarından firari olarak aranan U.B. ve M.E. adlı teröristlerin, Mersin ilinin merkez Akdeniz ilçesindeki bir evde saklandıkları bilgisini edindi.

Teröristlerin yakalanması için bu sabah Polis Özel Harekat (PÖH) ekiplerinin de katılımıyla hava destekli operasyon gerçekleştirildi.

Akdeniz ilçesindeki seralar arasında gizli bir hücre evine gerçekleştirilen operasyonda, konteynır içinde saklanan 2 PKK'lı terörist kıskıvrak yakalandı.

Konteynerda gerçekleştirilen aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, bu tabancalara ait 48 adet fişek ile yaklaşık 600 gram esrar, 50 gram kubar esrar ve 49 adet hap bulundu.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1688964/eylem-hazirligindaki-2-pkkli-yakalandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.