Lüks villada dehşet yaşandı: Çatıdan düşüp demire saplandı

İstanbul Tarabya'da çalışmak için gittiği 29 yaşındaki işçi çatıdan düşerek metrelerce yükseklikten demire saplandı. Talihsiz işçi hayatını kaybetti.
Ankara Masası
|
03 Ağustos 2022, Çarşamba - 10:20
Lüks villada dehşet yaşandı: Çatıdan düşüp demire saplandı

Olay, İstanbul'un Sarıyer İlçesine bağlı Tarabya Mahallesinde meydana geldi.

29 Yaşındaki Tahir Seven, Lüks bir villaya çatı nakliyesi yapmak için gitti. Seven bir süre sonra dengesini kaybetmesi sonucu metrelerce yükseklikten zeminde bulunan demire saplandı.İşçi, vücudunun demire saplanmasının ardından ağır yaralandı. O sırada sesleri duyan görevli Hasan Y., 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi.

Ağır yaralanan işçi kurtarılamadı

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralanan Seven'i ambulans ile Maslak'ta bulunan özel bir hastaneye kaldırdı. Ameliyata alınan işçi tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Güvenlik kameraları incelendi

Olay yerine gelen polis ekipleri, villanın güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. İncelemenin ardından işçinin dengesini kaybettiği için düştüğünü ve saplandığı demirin hayati organlarına zarar verdiği görüldü. Olay yeri inceleme ekipleri villada bir süre çalışma yaptı.  Tahir Seven’in naaşı incelenmek üzere Bahçelievler Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1688980/luks-villada-dehset-yasandi-catidan-dusup-demire-saplandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.