Kemal Kılıçdaroğlu'ndan KPSS sorularının çalındığı iddialarına ilişkin paylaşım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KPSS sorularının çalındığı iddialarına ilişkin "KPSS ile ilgili yorum yapmıyorum çünkü sınavın şaibesi bir yana, mülakatlar zaten şaibeli, haliyle sonuçlar kesin şaibeli." dedi. Kılıçdaroğlu, göreve geldiklerinde sorunu kökten çözeceklerini belirtti.
Ankara Masası
|
03 Ağustos 2022, Çarşamba - 11:29
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan KPSS sorularının çalındığı iddialarına ilişkin paylaşım

31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleşen KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri sınavının sorularının çalındığı iddiaları, büyük yankı uyandırırken ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün görevinden alındı.

Yaşanan olaylara ilişkin siyasilerden de peş peşe tepkiler gelirken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da suskunluğunu bozdu.

Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından "KPSS ile ilgili yorum yapmıyorum çünkü sınavın şaibesi bir yana, mülakatlar zaten şaibeli, haliyle sonuçlar kesin şaibeli. Bakanlığa da bunun için gitmiştim. Sarayın kendi şaibesini çözme şovuna ise sadece gülüyorum. Merak etmeyin, birkaç ay sonra kökten çözeceğiz." paylaşımında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1689408/kemal-kilicdaroglundan-kpss-sorularinin-calindigi-iddialarina-iliskin-paylasim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.