AK Parti Ankara Milletvekili Çam'dan KPSS paylaşımı

AK Parti Ankara Milletvekili ​Lütfiye Selva Çam, KPSS sorularının çalındığı iddialarına ilişkin FETÖ vurgusu yaparken "Devletimizin milli güvenliğine bir tür tehdittir ve asla taviz verilmeyecektir" ifadelerini kullandı.
Ankara Masası
|
03 Ağustos 2022, Çarşamba - 12:38
AK Parti Ankara Milletvekili Çam'dan KPSS paylaşımı

AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, KPSS sorularının çalındığı iddialarının ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Çam, yaşanan hadisenin FETÖ tarzı olduğunu belirterek, "Bu aşağılık hadise devletimizin milli güvenliğine bir tür tehdittir ve asla taviz verilmeyecektir." ifadelerini kullandı.

Yaşananların alçakça bir tuzak olduğunu iddia eden Çam "Esas amacı;millet/devlet güven ilişkisini zedelemektir. Hiç şüphesiz devletimiz en etkin şekilde gereğini yapacaktır." diye yazdı.

Ne olmuştu?

KPSS'de çıkan sorulardan bazılarının bir yayın evinin deneme sınavlarında çıkan sorularla aynı olduğu ortaya çıkmış, yaşananların ardından ÖSYM Başkanı Halis Aygün görevden alınmıştı. Yaşananların ardından Devlet Denetleme Kurulu da olaya ilişkin bir inceleme başlattı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1691211/ak-parti-ankara-milletvekili-camdan-kpss-paylasimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.