Murat Köse:” Özgür Özel bir iftiracının peşinden gitmesinin hesabını eninde sonunda verecek”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, hakkında yolsuzluk iddiasında bulunan CHP TBMM Grupbaşkanvekili Özgür Özel hakkında suç duyurusunda bulundu.
Ersin Küçükbarak
|
03 Ağustos 2022, Çarşamba - 13:53
Murat Köse:” Özgür Özel bir iftiracının peşinden gitmesinin hesabını eninde sonunda verecek”

Murat Köse, Özgür Özel’in hakkındaki iddialarının yalan, yanlış ve iftira olduğu gerekçesiyle konuyu yargıya taşıdı.

Köse, Özel hakkında suç duyurusunda bulunduklarını duyurdu.

Mamak Belediye Meclisi’nde konuya ilişkin açıklama yapan Köse, “Özgür özel basın toplantısında şahsımı hedef alan yalan, yanlış, iftiralarla dolu cümleler kuruyor. Savcılığa bu konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduk.  Özgür Özel bir iftiracının peşinden gitmesinin hesabını  eninde sonunda verecek. O dokunulmazlık zırhı elbet bir gün kalkacak ve bunun hesabını verecek.” dedi.

Murat Köse şöyle devam etti:

“Beni hedef gösterdiler çünkü ABB’deki yolsuzlukları anlatıyorum”

 “Yalancı ahlaksız bir iftiracının iftiraları üzerine CHP neden beni hedef olarak gösterdi? Çünkü ben Ak Parti Grupbaşkanvekili olarak büyükşehir belediyesinde CHP’den seçilen Mansur Yavaş’ın yönettiği Ankara Büyükşehir Belediyesinde yapılan yolsuzlukları  ve usulsüzlükleri aylardan beri her fırsatta oradaki arkadaşlarımla beraber anlatıyorum.”

“Mansur Yavaş gerçeğini anlatmaya devam edeceğim”

“ Mansur Yavaş’ın ABB’ni kabile gibi yönettiğini ve kaynakları nasıl heba ettiğini anlatıyorum. Ankapark’ın 3 buçuk yılda harabe haline getirilmesine Mansur Yavaş’ın nasıl göz yumduğunu, bunu taammüden, bilerek yaptığını anlatıyorum. Ben Mansur Yavaş gerçeğini anlattım, anlatıyorum, anlatmaya devam edeceğim. Mansur Yavaş için “tanırsan sevmezsin” diye her tarafta anlatacağım.”

“Mamak’taki hizmetlerimiz ve eserlerimiz CHP’nin zoruna gidiyor”

“  Aynı zamanda Mamak Belediye Başkanı olarak güzel ilçemizde en güzel hizmetleri yapıyor en güzel eserleri inşa ediyor ve hemşehrilerimizin yanında onlardan biri olarak gece gündüz çalışıyorum. Bu hizmetlerimiz ve çalışmalarımız Mamaklı hemşehrilerimizin beğenisini kazanırken rakiplerimizin canını sıkıyor ve hoşa gitmiyor. Umutsuzlukları artıyor. Bu yaptıklarım CHP’li yöneticilerin çok zoruna gidiyor.”

“Beni Mamak’ta zayıflatmaya  Büyükşehirde susturmaya çalışıyorlar”

 2024 seçimlerinde de Mamak’ı alamayacağız, Ankara Büyüykşehir Belediyesini de kaybedeceğiz düşüncesiyle karamsarlıkları pekişiyor. İşte son olmayacak bu saldırıyla akıllarınca beni Mamak’ta zayıflatmaya beni Büyükşehirde susturmaya, yıldırmaya çalışıyorlar.”

“ Bizim meşru olmayan tek kör kuruşla işimiz olmaz.”

“ Boşuna uğraşıyorsunuz diyorum ben onlara. Yel kayadan ne koparır? Bize zarar vermeye gücünüz yetmez. Bizim meşru olmayan tek kör kuruşla işimiz olmaz.”


                                                               

http://www.ankaramasasi.com/haber/1692209/murat-kose-ozgur-ozel-bir-iftiracinin-pesinden-gitmesinin-hesabini-eninde-sonunda-verecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.