Ahmet Davutoğlu'ndan Ankara'da saldırıya uğrayan cemevlerine ziyaret

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ankara'da saldırıya uğrayan Şah-ı Merdan ve Ana Fatma Cemevlerini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Ankara Masası
|
03 Ağustos 2022, Çarşamba - 14:53
Ahmet Davutoğlu'ndan Ankara'da saldırıya uğrayan cemevlerine ziyaret

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Muharrem ayının ilk gününde Ankara'da saldırıya uğrayan Şah-ı Merdan ve Ana Fatma Cemevi'ni ziyaret etti.

Ahmet Davutoğlu'na Gelecek Partisi Ankara İl Başkanı Hakan Tokaç ve partililer eşlik etti.

Davutoğlu ziyaretin ardından " Ankara'da geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan Şah-ı Merdan ve Ana Fatma Cemevlerini ziyaret ederek canlarımıza geçmiş olsun dedik. Muharrem ayı vesilesiyle yapılan ibadetlerin, tutulan oruçların da kabul olması dileklerimizi ilettik." paylaşımında bulundu.


Hakan Tokaç da " Genel Başkanımız Sn. Ahmet Davutoğlu ile Şah-ı Merdan ve Ana Fatma Cemevlerini ziyaret ederek geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen menfur saldırılardan dolayı geçmiş olsun dileklerimizle beraber Muharrem oruçlarının ve ibadetlerinin kabul olması dileklerimizi ilettik." ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Muharrem ayının ilk gününde Ankara'da 3 cemevine saldırı gerçekleştirilmiş, yapılan çalışmalar neticesinde 3 kişi gözaltına alınmıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şahısların terör örgütleriyle bağı olduğunu açıklamıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1692306/ahmet-davutoglundan-ankarada-saldiriya-ugrayan-cemevlerine-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.