Diyarbakır Kayapınar'da LGS başarısı

IGF-234869
|
03 Ağustos 2022, Çarşamba - 16:44
Diyarbakır Kayapınar'da LGS başarısı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde Eğitim Akademisi öğrencilerinin LGS başarılarını Kaymakam Karaman tebrik etti.

Express Haber / DİYARBAKIR (İGFA) - Diyarbakır Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman, geride kalan eğitim-öğretim dönemini başarılı bir şekilde geçirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Kayapınar ilçesinde dezavantajlı öğrencilerimizin eğitimine katkı sunmak amacıyla ve tamamen ücretsiz olarak eğitim verdikleri Eğitim Akademisi'nde açtıkları LGS kursunun 8'inci sınıfta okuyan 82 öğrenciye hizmet verdiğine vurgu yapan Karaman, "Bu öğrencilerimizden 2’si Fen Lisesi olmak üzere 15’i Nitelikli Anadolu Lisesi ile ve Proje okullarını kazandı. İlk yılımızda yaşadığımız bu başarının mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki yıllarda da bu başarımızı katlayarak arttırmayı hedefliyoruz. Başarı gösteren öğrencilerimizi ve katkı sunan öğretmenlerimizi tebrik ediyorum" dedi.

EĞİTİM AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİ VE KAZANDIĞI OKULLAR

“Hüseyin Furkan; Cumhuriyet Fen Lisesi, Berat Aslan; Vali Arslan Fen Lisesi, Muhammed Sarı; Sezai Karakoç Anadolu Lisesi, Bilal Kayhan; Adnan Menderes Anadolu Lisesi, Mazlum Doğan Çayan; Adnan Menderes Anadolu Lisesi, Tuana Çoban; Ahmet Arif Anadolu Lisesi,  Veysel Dengiz; Yeniköy Anadolu Lisesi, Emre Kalabalık; Gaziler Anadolu Lisesi,  Yaren Yılmaz; Şehit Halis Gürsel Kız Anadolu Lisesi,  Busenur Biçer; Şehit Mehmet  Bora Tayfur Anadolu Lisesi, Muhammed Sait; Talaytepe Anadolu Lisesi, Zelal Altın; Şehit  Mehmet Bora Tayfur Anadolu Lisesi, Delal Altın; Şehit Mehmet Bora Tayfur Anadolu Lisesi, Süheyüp Nilüfer;    Gaziler Anadolu Lisesi, Şevin Çetin; Gaziler Anadolu Lisesi, Semanur Üça     Ozan Neşet Ertaş  Anadolu Lisesi, Sümeyye Yarış; Girne Koleji, Miray Özbudak Şeyhmus Sultan  Tatlıcı, Eylül Arık; Türk Telekom Anadolu lisesi, Zeynep Nur Vural Marmara, Yağmur 70.yıl Mesleki  Teknik  Anadolu Lisesi ve Sibel Başal Necip  Fazıl Kısakürek  Anadolu Lisesi”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1692448/diyarbakir-kayapinarda-lgs-basarisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.