İETT otobüsü minibüse çarptı; yolcular böyle savruldu!

İstanbul Pendik’te İETT otobüsü, yolcu indirmek için duran minibüse arkadan çarptı. Kaza anları minibüs iç kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde bir yolcu indikten saniye sonra otobüsün çarptığı ve yolcuların minibüs içinde savrulduğu görülüyor.
Mevlüt Peker
|
03 Ağustos 2022, Çarşamba - 17:00
İETT otobüsü minibüse çarptı; yolcular böyle savruldu!

İstanbul Pendik’te İETT otobüsü, yolcu indirmek için yol kenarında duran yolcu minibüsüne arkadan sert bir biçimde çarptı. Minibüsteki bir yolcunun tutunduğu direkle beraber düştüğü, kazadan saliseler önce minibüsten inen yolcunun ise kazayı kıl payı atlattığı görüldü. Kaza minibüs kameraları tarafından kaydedildi. 

Pendik’te Çamlık Mahallesi Yahya Kemal Beyatlı Caddesi üzerinde içi yolcu dolu hatlı minibüs yolcu indirmek için yol kenarında durdu. O esnada arkadan gelen İETT otobüsü duramayınca önünde duran minibüse çarptı. Minibüsteki yolcular savrularak düştü. Diğer yolcular da büyük panik yaşadı. Kazadan saliseler önce minibüsten inen bir kadın yolcu ise olayı yara almadan atlattı. Minibüste ve İETT otobüsünde maddi hasar oluşurken, kazada kimse yaralanmadı.

Kaza anı kamerada

İETT otobüsünün minibüse arkadan çarptığı anlar minibüs içerisindeki kameralara yansıdı. Görüntülerde minibüsteki kadın yolcunun araçtan indiği anda İETT otobüsünün çarptığı, bir yolcunun tutunduğu direğin kopması sonucu yere düştüğü, diğer yolcuların ise başlarını tutarak minibüsten indiği görülüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1692474/iett-otobusu-minibuse-carpti-yolcular-boyle-savruldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.