Miniklerin gezi rotası Keçiören

Keçiören ilçesinde ve Ankara’nın farklı ilçelerinde bulunan kreş, anaokulu ve ilkokul öğrencilerine yönelik Keçiören Belediyesince başlatılan “Keçiören’i Keşfetmeye Hazır Mısınız?” projesi büyük ilgi görüyor. Proje çerçevesinde öğrenciler Keçiören ilçesinin dört bir tarafında bulunan tesisleri gezip görme fırsatı yakalıyor.  
Mevlüt Peker
|
04 Ağustos 2022, Perşembe - 13:38
Miniklerin gezi rotası Keçiören

Proje çerçevesinde son olarak Ankara Gölbaşı’nda eğitim faaliyeti yürüten Mutluluk Adası Anaokulu’nun 3-6 yaş grubu 30 öğrencisi, Keçiören Belediyesi otobüsleriyle okullarından alındı ve Keçiören’i keşfetmek için oluşturulan güzergahın ilk noktasına getirildi.

Öğrenciler, rehberler eşliğinde Deniz Dünyası, Çocuk Lunaparkı ve Doğal Yaşam Parkı’nda eğlenceli, keyifli saatler yaşadı. Çeşitli ikramların yapıldığı ve hediyelerin takdim edildiği gezi sonunda çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Başkent’te yaşayan ve Keçiören ilçesini gezmek isteyen tüm öğrenciler için ücretsiz tur olanağı sunduklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Keçiören’imizde ve Ankara’mızın farklı ilçelerinde eğitim veren tüm okullarımızın öğrencilerine Keçiören’i keşfetmeleri için ücretsiz gezi projesi başlattık. Şehrimizde, çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik birçok tesisimiz var. Onlara, bu tesislerimizden gün boyu istifade ederek gönüllerince eğlenme fırsatı sunuyoruz.” diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1693275/miniklerin-gezi-rotasi-kecioren
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.