''Tek akıl ve "ben yaptım, oldu" anlayışı gidecek, istişare ve ortak akıl gelecek''

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 2023 seçimlerine dair açıklamalar yaptı. Karamollaoğlu, ''Hiçbir vatandaşımız karamsarlığa ve umutsuzluğa kapılmasın, tek akıl ve ben yaptım, oldu anlayışı gidecek, istişare ve ortak akıl gelecek''dedi.
Onur Çetinkaya
|
04 Ağustos 2022, Perşembe - 14:29
''Tek akıl ve "ben yaptım, oldu" anlayışı gidecek, istişare ve ortak akıl gelecek''

Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından gündeme ve yaklaşan seçime ilişkin paylaşımda bulundu.

Paylaşımında iktidarı eleştiren Saadet Partisi lideri,vatandaşların karamsarlığa kapılmamasını söyledi.

Temel Karamollaoğlu,''Hiçbir vatandaşımız karamsarlığa ve umutsuzluğa kapılmasın. Problemlerimizi her geçen gün derinleştiren bu yanlış anlayış son bulacak, tüm problemlerimiz hızlıca ve kalıcı bir şekilde çözüme kavuşacak.'' ifadelerini kullandı.

"Ben yaptım,oldu anlayışı gidecek''

Yolsuzluk ve israfın biteceğini dile getiren Karamollaoğlu, ''İlk seçimde; Tek akıl ve "ben yaptım, oldu" anlayışı gidecek, istişare ve ortak akıl gelecek '' dedi.

Sosyal medya hesabından iktidara soru yönelten  Saadet Partisi Genel Başkanı,''İktidardakilere soruyoruz.Türkiye hakkında kötü not veren tüm uluslararası kuruluşlar sizin için “dış mihrak” oluyor ise; aynı kanaate sahip, hatta bu ağır gerçekliği yaşayan emeklimiz, çiftçimiz, işçimiz, kadınlarımız ve gençlerimize de “iç mihraklar” mı diyeceksiniz? açıklamasında bulundu.

Eğitim ve enflasyon üzerinden de eleştirilerde bulunan Temel Karamollaoğlu, iktidar çoklu organ yetmezliği yaşıyor ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1693348/tek-akil-ve-ben-yaptim-oldu-anlayisi-gidecek-istisare-ve-ortak-akil-gelecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.