Denizde epilepsi krizi geçiren genç son anda kurtarıldı

Sinop'ta denize giren 17 yaşındaki genç epilepsi krizi geçirmesi sonucu boğulma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Genci çevredeki vatandaşlar kurtardı.
Ankara Masası
|
04 Ağustos 2022, Perşembe - 17:03
Denizde epilepsi krizi geçiren genç son anda kurtarıldı

Olay, saat 14.30 sıralarında Orman Kampı Plajı'nda meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre, epilepsi hastası 17 yaşındaki C.A. serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra gencin boğulma tehlikesi geçirdiğini gören vatandaşlar C.A.’yı denizden karaya çıkarttı. C.A., çevredekilerin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından 112 sağlık ekiplerince Sinop Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1693570/denizde-epilepsi-krizi-geciren-genc-son-anda-kurtarildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
LeylaAyhan
24 Nisan 2023, 18:00
Epilepsi hastasıyım, benimde başıma geldi kızımla yüzerek toplar bulunan iplere tutunmuş soluklanıyorduk ben kızıma kızımda çevreye bakınıyordu ve aniden nöbetim tuttu,gerisini hatırlamıyorum, bir şezlongda uyandım ,kızımın anlattığına göre anne diye seslenmiş ama boş boş bakışlarımdan anlamış nöbet geçirdiğimi ve ipleri bırakmama fırsat ver eden yakalamış beni ve yardım istemiş öylece kurtarmışlar beni ,bazen diyorum denizin dibine sessizce inmek ve ruhumu teslim etmek varken neden kurtuldum ki aslında çocuklarım ve torunlarım için yaşamayı seviyorum hayatımda iyi ki onlar var..