DDK Başkanı Yunus Arıncı’dan “Süreci bulandırmaya çalışanlara itibar etmeyin” mesajı

Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı, iptal edilen KPSS sınavına ilişkin asılsız haberler yapıldığını belirterek, “Süreci bulandırmaya çalışanlara itibar etmeyiniz” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
05 Ağustos 2022, Cuma - 11:37
DDK Başkanı Yunus Arıncı’dan “Süreci bulandırmaya çalışanlara itibar etmeyin” mesajı

KPSS sorularının sızdırıldığına ilişkin bilgiler üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Devlet Denetleme Kurulu(DDK)  harekete geçti.

DDK, Yediiklim yayınevinin sorularıyla benzerlik gösterdiği gerekçesiyle iptal edilen KPSS sınavı hakkında  inceleme başlattı.

Devlet Denetleme Kurulu'nun başkanı olan Yunus Arıncı kamuoyuna yansıyan çok sayıdaki haber üzerine  yeni bir açıklama yaptı.

Arıncı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sosyal medyada ve bazı haber mecralarında, iptal edilen KPSS ile ilgili kurumumuz kaynak gösterilerek bazı asılsız haberler paylaşılmaktadır. Süreci bulandırmaya çalışanlara itibar etmeyiniz. Süreci şeffaf bir şekilde sürdürmeye, kamuoyunu bizzat bilgilendirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1694604/ddk-baskani-yunus-arincidan-sureci-bulandirmaya-calisanlara-itibar-etmeyin-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.