Kızılcahamam'da müzik dolu yaz akşamları

Kızılcahamam Belediyesi Millet Bahçesi ve 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı düzenlenecek yaz konserlerine ev sahipliği yapacak Etkinlik kapsamında ünlü isimler sahnede yerlerini alacak.
Ecem Çetin
|
05 Ağustos 2022, Cuma - 12:58
Kızılcahamam'da müzik dolu yaz akşamları

Kızılcahamam Belediyesi, düzenleyeceği yaz konserlerinde, vatandaşları bir araya getirecek. 

Millet Bahçesi ve  15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nın ev sahipliği yapacağı etkinlikte, 7 sanatçı sahne alacak. 

Etkinlik kapsamında, İrem Güral, Irmak Arıcı, Duygu Kutlu, İpek Özdemir, 3 Alp, Elif Buse Doğan ve Samet Burak Ay Kızılcahamamlılarla bulaşacak. 

Yaz konserlerinin ilk etkinliği, 12 Ağustos Cuma günü saat 20.30'da İpek Özdemir ile  start verecek.

"Kızılcahamam'da müziğe doyacağız"

Sosyal medya hesabından etkinliğe dair açıklama yapan  Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, "Bir değil, iki değil, üç değil.. Tam 7 konser ile yaz etkinliklerimize devam ediyoruz. Değerli hemşehrilerim, Bildiğiniz üzere geçtiğimiz yıllarda pandeminin çok hızlı ilerlemesi nedeni ile konser yapamamıştık. Bu yaz Kızılcahamam’ımızda müziğe doyacağız." ifadelerini kullandı. 

"Benden söylemesi  bu konserler kaçmaz"

Acar, "Önümüzdeki haftalarda hem Millet Bahçe'sinde  hem 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda birbirinden özel isimlerin sahne alacağı konserler ile yaz etkinliklerimize devam edeceğiz. Tüm hemşerilerimi ve misafirlerimizi konserlerimize davet ediyorum.  Benden söylemesi, Etkinlik takvimini not almayı unutmayın, bu konserler kaçmaz. " diye belirtti . 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1694751/kizilcahamamda-muzik-dolu-yaz-aksamlari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.