Kahramankazan’da “Hoş Geldin Bebek” ziyaretleri

Sosyal belediyecilik faaliyetlerine önem veren Kahramankazan Belediyesi, Kahramankazan ilçesinde yeni doğan bebeklerin ailelerine ziyaretler gerçekleştiriyor. Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz ve eşi Nergiz Oğuz, “Hoş Geldin Bebek” ziyaretleriyle aileleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmıyor.
Mevlüt Peker
|
05 Ağustos 2022, Cuma - 13:07
Kahramankazan’da “Hoş Geldin Bebek” ziyaretleri

Kahramankazan Belediyesi, dünyaya gözlerini Kahramankazan ilçesinde açan bebekler için ziyaretler gerçekleştirerek hem mutlu hem de zor günlerinde ailelerini yalnız bırakmıyor. 

“Hoş Geldin Bebek” ziyaretlerinde ailelere göz aydınlığı dileğinde bulunan Kahramankazan Belediyesi ekipleri, bebekler için çeşitli hediyeler takdim ediyor. Hediyeler arasında yeni doğan bebeklerin ilk dönemlerinde yoğun olarak ihtiyaç duyduğu malzemeler bulunuyor.

"Kahramankazan büyük bir aile"

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz ve eşi Nergiz Oğuz da fırsat buldukça yeni doğan bebekleri için ailelere ziyaretler gerçekleştiriyor.

Oğuz çifti ziyaretlerde bebeklerle ilgileniyor, aileleriyle sohbet edip ihtiyaçlarının olup olmadığını soruyor.

58 bin nüfusa sahip Kahramankazan ilçesinde yaşayan vatandaşlarla beraber büyük bir aile olduklarını kaydeden Başkan Serhat Oğuz, “Ailemize yeni katılan yavrularımıza 'aramıza hoş geldin' ziyaretleri yapıyoruz. Onların dünyaya gözlerini ilk açışlarında yanlarında oluyoruz. Bu bizim için büyük bir mutluluk kaynağı oluyor. Çocuklarımız, gençlerimiz için geleceğin Kahramankazan’ını oluşturmak, onlara mutlu yarınlar sunmak için çalışıyoruz.” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1694762/kahramankazanda-hos-geldin-bebek-ziyaretleri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.