Başkent'ten tüm Türkiye'ye seslendi: Yatırım yapın

Ankara Masası
|
07 Mart 2020, Cumartesi - 12:22
Başkent'ten tüm Türkiye'ye seslendi: Yatırım yapın

Filipinler Büyükelçisi Raul Salavaria Hernandez, Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'ı ziyaret etti.

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran'ı ziyaret eden Filipinler Büyükelçisi Raul Salavaria Hernandez, iki ülke arasındaki ticarî ilişkileri geliştirmek için emek verdiğini söylerken iş dünyasının da aynı hedef doğrultusunda çalışması gerektiğini belirtti.

"Türkiye sektörde bir marka"

Hernandez, Türk inşaat firmalarını Filipinler'de yatırım yapmaya davet ederek, "Türkiye'nin bu alanda bir marka olduğunu biliyoruz. Rekabetçi fiyatları ve kalitesiyle inşaat sektöründe öne çıkıyor" dedi.

"Ankara Ticaret Odası olarak üzerimize düşeni yapacağız"

Filipinler ile Türkiye arasındaki dış ticaret hacminin 2019 yılında 250 milyon dolar olduğunun altını çizen Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, "Filipinler, bölgedeki en önemli pazarlardan biri… İlerleyen yıllarda, ikili ticaret hacmini iki ülkeye de faydalı olacak şekilde yükseltmeyi hedefliyoruz. Bunun için Ankara Ticaret Odası olarak üzerimize düşeni yapacağız. Filipinlerin gerçekleştirmek istediği 175 milyar dolar değerindeki 75 proje iki ülke arasındaki ticarî ilişkilerin gelişmesinde etkili olacaktır " dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1695/baskentten-tum-turkiyeye-seslendi-yatirim-yapin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.