Hollywood sahnesi gerçekleşmedi: 5 ölü, 8 yaralı

Amerika’nın Los Angeles şehrinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaşamını yitirdi, 8 kişi yaralandı.
Mevlüt Peker
|
05 Ağustos 2022, Cuma - 16:05
Hollywood sahnesi gerçekleşmedi: 5 ölü, 8 yaralı

Amerika Birleşik Devletleri (ABD)'nin California eyaletine bağlı Los Angeles şehrinde aşırı sürat yapan bir sürücü, akan yoldaki araçların arasından geçmek isterken faciaya yol açtı.

Aşırı hızlı otomobilin trafikteki araçlara çarpması sonucu yaşanan kazada, 5 kişi yaşamını yitirdi, 8 kişi de yaralandı.

911 Çağrı Merkezi’nden yardım istenilmesi üzerine kazanın yaşandığı noktaya çok sayıda ilk yardım ekibi ve polis ekibi sevk edildi.

Polis Sözcüsü Franco Pepi, trafik kazasında 5 kişinin yaşamını yitirdiğini, 6’sı çocuk olmak üzere 8 kişinin yaralandığını ve yaralıların ambulanslarla bölgedeki hastanelere götürüldüğünü açıkladı.

Yetkililer kazanın meydana gelişi ile ilgili net bilgi bulunmadığını, sürücünün akan trafikteki araçların arasından geçmeye çalışmış olabileceğini bildirdi.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde akan trafikteki araçlara, aşırı hızla otomobilin daldığı ve alev alarak patladığı görülüyor. Otomobil sürücüsünün araçların arasına daldığı anlar akıllara Hollywood filmlerindeki kırmızı ışık ihlali yaparak araçların arasından geçip giden aktörleri getiriyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1695295/hollywood-sahnesi-gerceklesmedi-5-olu-8-yarali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.