Yılmazer'den "ABB işçilerinin haklarını verin" çıkışı

Ak Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, muhalefet hükümeti ücretler konusunda eleştirirken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş’ın maaşlarına asgari ücretteki artış kadar zam isteyen işçilere “beğenmiyorlarsa giderler” dediğini söyledi. Yılmazer “Bu nasıl mesai arkadaşlığıdır?” diye sordu.
Ersin Küçükbarak
|
05 Ağustos 2022, Cuma - 17:52
Yılmazer'den "ABB işçilerinin haklarını verin" çıkışı

Mehmet Yılmazer, Ankara Masası Gündem Programında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan işçilerin asgari ücretteki artışa paralel iyileştirme beklediğine işaret eden Yılmazer, “Bir mağduriyet olduğunu görüyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan işçi kardeşlerimize açıktan sesleniyorum, Biz 2024’de sizlerin de desteğiyle Ankara Büyükşehir Belediyesini Allah'ın izni ile alacağız ve bugün bile kayıp dediğiniz, eklenmeyen yani o oranla arttırılmayan bugünlerde dahil kaybettiğiniz haklarınızı vermeye Mehmet Yılmazer ve AK Parti olarak söz veriyorum. Bu birincisi.” dedi.

Mehmet Yılmazer şöyle devam etti:

"Bu nasıl mesai arkadaşlığıdır?"

 “İkincisi, bugüne kadar siz hükümeti ücretler konusundan, halkın yoksulluğu konusundan eleştirirken ve işçilerinize ‘onlar benim mesai arkadaşlarım’ derken ücretlerinin asgari ücret artışı kadar o oranda yapılmasını isteyen işçi kardeşlerime ‘beğenmiyorlarsa giderler’ dediniz mi demediniz mi sayın Yavaş ? Bu nasıl mesai arkadaşlığıdır?

“AK Parti’nin yeniden ABB iktidarında işçilerin bütün haklarını vermeye söz veriyoruz”

“Onlar bizim kardeşimiz, Allah'ın izniyle 2024’de hiç yeise kapılmasınlar AK Parti’nin yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi iktidarında bütün haklarını kendilerine vermeye söz veriyoruz”.

Mehmet Yılmazer, Mansur işçinin, kendi işe aldığı insanların dahi desteğini kaybettiğini sözlerine ekledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1695686/yilmazerden-abb-iscilerinin-haklarini-verin-cikisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.