"Altılı masa dağılıyor" iddialarına CHP'den yanıt

Son dönemde Gelecek Partisi ve DEVA Partisi arasında yaşanan tartışmaların ardında ortaya atılan iddia CHP kanadından yanıt geldi. CHP'li bir isim "6 partinin ortak bir cumhurbaşkanı adayı belirlemesi noktasında bir sorun yok. Alt başlıklarda bazı farklı görüşler olabilir" açıklamasını yaptı.
Ankara Masası
|
06 Ağustos 2022, Cumartesi - 09:32
"Altılı masa dağılıyor" iddialarına CHP'den yanıt

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun, DEVA Partisi'ne sunduğu ittifak bildirgesinin 21'de 21 oyla reddedilmesinin ardından başlayan tartışma, "altılı masa dağılıyor mu?" iddialarını gündeme getirdi.

CHP'nin iki parti yöneticileriyle yaptığı görüşmenin ardından sıkıntı aşılırken, iki parti arasında karşıt görüşlerin dile getirilmesi konusunda uzlaşı sağlandı.

"Farklı görüşler olabilir"

Cumhuriyet’ten Sertaç Eş’in haberine göre, CHP kanadından yaşananlara ilişkin bir açıklama geldi.

CHP'li bir isim iki parti arasında yaşanan gerilimle alakalı "İktidar iki parti arasındaki tartışmadan medet umuyor. Bu 6 partinin ortak bir cumhurbaşkanı adayı belirlemesi noktasında bir sorun yok. Böyle bir sorun olmayacağını da biliyoruz. Onun dışında alt başlıklarda bazı farklı görüşler olabilir. Ama bunu 6’lı masa dağılıyor diye görmek bazılarının işine geliyor, birilerinin temennisi bu... Böyle bir şey yok" diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1696358/altili-masa-dagiliyor-iddialarina-chpden-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.