Akşener’den Erdoğan’a: “Kürsü şovlarını bırak, Soylu’dan bu sözlerin hesabını sor”

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmit’te kendisini hedef alan sözlerine yanıt verdi. Akşener, "AK Parti’nin 2016’ya kadar uyuşturucuyla mücadele etmediğini ben değil, senin bakanın söyledi" dedi.
Ersin Küçükbarak
|
06 Ağustos 2022, Cumartesi - 22:50
 Akşener’den Erdoğan’a: “Kürsü şovlarını bırak, Soylu’dan bu sözlerin hesabını sor”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, uyuşturucuyla mücadele edilmediği noktasındaki eleştirilerine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a  sosyal medya üzerinden yanıt verdi:

“Uyuşturucuyla mücadele etmediğini ben değil, senin bakanın söyledi”    

Twitter hesabından açıklama yapan Meral Akşener, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin 2016’ya kadar uyuşturucuyla mücadele etmediğini ben değil, senin bakanın söyledi. Madem suluyla kuruyla işin olmaz, madem bu konuda çok hassassın; o zaman kürsü şovlarını bırak, Süleyman Soylu’dan bu sözlerin hesabını sor" dedi.

“AK Parti iktidarının sulu-kuru uyuşturucuyla mücadelesini inkar etmeyeceksin”

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmit’te katıldığı törende, “Ya nasıl oluyor da sen bunu konuşuyorsun? Yok Captagonlar, yok şunlar, yok bunlar. Bunların hepsiyle biz gerekli mücadeleyi verdik, veriyoruz ve vereceğiz. Bu konuyla ilgili İçişleri Bakanımızın verdiği mücadele, şahsımın, bakanlarımızın, kabinemizin verdiği mücadele hepimiz için bilinen bir gerçektir. Sen önce kendi kadronun içerisinde ve ana muhalefetin içinde sulu-kuru bu uyuşturucuları alanları düşün. Sen kimlerle beraber yol yürüdüğünün farkında mısın? Dolayısıyla önce haddini bileceksin. Önce bir defa AK Parti iktidarının bu noktada sulu-kuru uyuşturucuyla mücadelesini inkar etmeyeceksin. Bunu iyi bileceksin. Bizim kitabımızda uyuşturucuya yer yoktur ve mücadelemizi de sonuna kadar verdik, veriyoruz ve vereceğiz.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1697793/aksenerden-erdogana-kursu-sovlarini-birak-soyludan-bu-sozlerin-hesabini-sor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.