Oğuzhan Koç'tan ilk açıklama! Ses sistemi çöktü

Sincan’da yağış nedeniyle konserini yarıda kesmek zorunda kalan Oğuzhan Koç'tan ilk açıklama geldi.
Ecem Çetin
|
07 Ağustos 2022, Pazar - 17:00
Oğuzhan Koç'tan ilk açıklama! Ses sistemi çöktü

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, dün akşam Ankara’nın Sincan ilçesinde sevenleriyle buluştu. 

Sincanlılar doyasıya eğlenirken yağmur başladı. Sanatçı seyircilere yağmurun durumunu sordu. Vatandaşlar, Koç’tan konsere devam etmesini istedi. 

Yağışın şiddetini artırması nedeniyle Koç, konsere ara verdiğini daha sonra gelip yeniden şarkılarına devam edeceğini belirterek başka bir sanatçıya sahneyi bıraktı. 

Daha sonra sunucu sahneye gelerek konserin bittiğini söyledi. Bu duruma sinirlenen hayranları "Oğuzhan Koç sahneye" diyerek geri çağırdı. Müzisyenlerin de toparlandığını gören Sincanlılar, Oğuzhan Koç’u yuhaladı. 

Oğuzhan Koç’a tepki gösteren ve şarkıcının kaçtığını öne süren hayranları, belli bir süre sonra dağıldı.

Dün akşam yaşananlar bugün magazine gündemine bomba gibi düştü.

Bunun üzerine şarkıcıdan açıklama geldi.

" Çok ciddi bir yağış vardı, direnebildiğimiz son dakikaya kadar direndik"   

Şarkıcının açıklamasında şu ifadeler yer aldı: 

"Dün yaptığımız Ankara konserini, sağanak yağış yüzünden tam birinci saatinde sahneyi bırakmak zorunda kaldık. Sabah bunun haberlere yansıması, “Oğuzhan Koç yuhalandı, sahneden kaçtı, Allah onu kahretti” gibi garip haberler gördüm. Altta yine yorumlarda “Tabii ki sanatçı mı bunlar?” gibi boşluk dolduran insanlar vardı, bunu düzeltmek isterim."

Çok ciddi bir yağış vardı, direnebildiğimiz son dakikaya kadar direndik ama su ve elektronik eşyalar bir arada aynı anda olmuyorlar barınamıyorlar biliyorsunuz. Bir yerden sonra ses sistemi çöktü.

Benim niyetim konseri sonuna kadar devam ettirmekti, çok da eğlenmekti fakat teknik buna el vermedi dolayısıyla en son seyirciye veda edebileceğim çalışır halde bir mikrofonum bile yoktu.

Olayın aslı budur aksine bir saat kadar çok da güzel eğlendik, şahane de ağırlandık. Ankara'ya, Sincan'a da çok teşekkür ederim. Sadece hava muhalefeti yüzünden bir tık kısa kaldı onu da bir sonraki gelişimde söz telafi edeceğim herkes kendine iyi baksın.”


http://www.ankaramasasi.com/haber/1698317/oguzhan-koctan-ilk-aciklama-ses-sistemi-coktu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.