Hanım Evleri kursiyerlerinden Aşure Günü buluşması

Muharrem ayında beraberlik, birlik, bereket ve bolluğun simgesi Aşure Günü münasebetiyle Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi’nde etkinlik düzenlendi.
Mevlüt Peker
|
08 Ağustos 2022, Pazartesi - 12:11
Hanım Evleri kursiyerlerinden Aşure Günü buluşması

Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi’nde gerçekleştirilen Aşure Günü programında, etkinliğe katılan katılımcılara Muharrem ayının ve Aşure Günü’nün önem ve anlamı hakkında bilgiler verildi.

Hüma Sultan Hanım Evi’ndeki sohbet programı sonrası kursiyerlerce hazırlanan birbirinden leziz aşureler, etkinliğe yoğun ilgi gösteren hanımlara ikram edildi.

Hüma Sultan Hanım Evi’nde kursiyerlerin ellerinden lezzet kazanan aşureleri katılımcılara ikram ettiklerini kaydeden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin şunları söyledi:

“Muharrem ayı ve Aşure günü vesilesiyle hanım evimizdeki kursiyerlerimiz aşure yaptılar ve kursiyerlerimize bu önemli günün faziletiyle ilgili bilgiler verildi. Paylaşmanın, bereketin ve kardeşliğin simgesi olan aşure gününün birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesini temenni ediyorum. Allah kabul etsin, ellerinize sağlık.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1699761/hanim-evleri-kursiyerlerinden-asure-gunu-bulusmasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.